Top

Welkom bij de Koersdag 26

Wat leuk dat u de QR code hebt gescand om te lezen welk lekkers wij vandaag met liefde voor u hebben bereid.

Maar allereerst de beloofde uitleg over de tekst op uw flesje “Dit is Almeers kraanwater” En daar hebben wij bewust voor gekozen want het lekkerste en beste water komt gewoon uit de kraan en zeker in Almere, verpakt in een 100% gerecycled flesje. Een korte keten uit onze eigen bron dat is een verfrissende start van uw dag!

Tijdens de koffiepauze serveren wij huisgemaakte carrot cake met wortels uit de polder, en een snufje Mediterane kruiden. Laat het u smaken!

Voor de lunch hebben wij gekozen voor een vegetarisch finger food arrangement geserveerd op een bord dat daadwerkelijk eetbaar is! gemaakt van geperste tarwe en binnen 30 dagen volledig biologisch afbreek. Maar wij hebben liever dat u uw tanden zet in onze ambachtelijke kaas quiche met groene asperges en tomaat. Een Tex Mex vegan empanada met als basis linzen, een rode bieten wrap met hummus, spinazie en geroosterde paprika, en voor de extra vitamines een mandarijn. Ter afsluiting een mini suisse om de after lunch dip een beetje te compenseren.

Geniet er van en eet smakelijk!

Team Deli Nomads

× Kunnen wij je helpen?