Top

BELEVINGS CATERING

Bij ons staat jouw beleving centraal. Wij geloven dat eten niet alleen lekker moet zijn, maar ook een belangrijk onderdeel van elke sociale gelegenheid. Of je nu een zakelijk evenement, een bruiloft of een verjaardagsfeest plant, wij weten hoe belangrijk het is om de juiste sfeer en ervaring te creëren.

Ons team van ervaren chef-koks en evenementenplanners werkt nauw samen om een uniek en op maat gemaakt menu samen te stellen dat volledig voldoet aan jouw wensen en behoeften. We bieden een breed scala aan cateringdiensten, van kleine intieme diners tot grootschalige evenementen. Onze presentatie is ongeëvenaard en we zorgen voor elk detail, van de tafeldecoratie tot de muziek en verlichting.

Bovendien gebruiken we alleen de beste en meest verse ingrediënten om ervoor te zorgen dat onze gerechten niet alleen lekker zijn, maar ook gezond en voedzaam. Onze menu’s variëren van klassiek tot modern en we kunnen rekening houden met speciale dieetwensen, allergieën en voorkeuren.

Bij ons catering bedrijf gaan we verder dan alleen het leveren van voedsel en dranken. We bieden een complete beleving die jou en je gasten nog lang zal bijblijven. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen jouw volgende evenement tot een succes te maken!

Belevingscatering Deli Nomads

Een greep uit onze eerdere projecten

Circulair Diner Deli Nomads

Circulair popup diner

Voor een van onze klanten verzorgden wij een sitting dinner voor 45 personen op lokatie. De opdracht was om zo veel mogelijk circulair te koken. Het 3 gangen diner bestond uit een soep, samengesteld van geredde groenten, lokaal geteelde gevulde mini pompoenen en een verrukkelijk dessert.

Feest in de Wijngaard

Een feest in een lokale Almeerse wijngaard voorzien van maaltijd bereid op open vuren waarbij gedurende de avond verschillende hapjes werden geserveerd met belly trays.

Belevingscatering Deli Nomads
Diner op lokatie Deli Nomads

21 Diner

Deli Nomads leverde een 5 gangen diner op lokatie inclusief tafel aankleding, kok en bediening voor de 21 party voor 40 personen. De klant werd geheel ontzorgd in het bedenken, opbouwen en opruimen en kon dus op de avond zelf volop genieten.

× Kunnen wij je helpen?