Top

DINEREN

Deli Nomads levert verschillende opties voor het diner. Of dit nu compleet aangeklede diners zijn of snelle overwerk maaltijden die gemakkelijk op de werkplek zijn te nuttigen. Het kan allemaal. Al onze gerechten worden vers gemaakt en zijn er speciale wensen dan houden onze koks daar rekening mee. Hoe dan ook is het eindresultaat eten wat lekker is en er oogstrelend uit ziet.
Desserts Deli Nomads
Diner op lokatie Deli Nomads

Sitting Dinner

Deli Nomads verzorgt diners aan huis of bedrijfslocatie. Het menu kan worden samengesteld uit onze mooie gerechten, maar ook in overleg speciaal voor de klant ontwikkeld of aangepast worden. Verder kunnen wij de hele voorbereiding en bediening tijdens het diner ook voor onze rekening nemen zodat je onbezorgd van het eten en het gezelschap kunt genieten.

Makkelijke Maaltijden

Deli Nomads heeft een ruime keuze uit maaltijden die gemakkelijk te nuttigen zijn. Voorbeeld hiervan zijn onze buddha bowls die we in verschillende smaken kunnen aanbieden. Alles kan geleverd worden in biologisch afbreekbare bowls met bestel van recyclebaar materiaal.

Buddha Bowls Deli Nomads
× Kunnen wij je helpen?