Top

Een exclusief en heerlijk 3 gangen asperge diner midden in de groene asperge kas!

Op 11 en 12 mei strijkt Deli Nomads neer midden in de aspergekas van aspergekwekerij

Van der Meer. Wij toveren de ruimte om tot een compleet pop-up restaurant tussen de asperges. Voor 36 gasten koken wij een exclusief en heerlijk 3 gangen asperge diner. Het menu blijft nog even een verrassing maar we verklappen u wel alvast dat een kunt genieten van een proeverij van verschillende asperge bereidingen. Als hoofdgerecht serveren wij u uiteraard de klassieke witte asperges en ook in het dessert zullen asperges niet ontbreken.

 

Diner

Vanaf 17.00 heten wij u van harte welkom, aansluitend wordt u uitgenodigd om plaats te nemen aan de lange sfeervol gedekte tafels. Rond circa 17.30 zullen wij starten met het diner.

 

Kosten

De menuprijs voor het 3 gangen diner bedraagt € 35 euro per persoon. Dit is exclusief de drankjes. De drankjes kunt u op de avond zelf contant of per pin voldoen.

Aangezien het aspergediner alleen en exclusief op 11 en 12 mei wordt aangeboden vragen wij u uw reservering definitief te maken door de menuprijs vooraf te betalen middels de button “ik ben er bij”

Reserveer op tijd want vol = vol!

Praktische informatie

Na de betaling van uw reservering ontvangt u een bevestiging per mail. Wilt u deze bevestiging alstublieft meenemen als u komt dineren. Wij verzoeken u uiterlijk om 17.15 uur aanwezig te zijn zodat we op tijd kunnen starten met het diner.

 

Wij doen er alles aan om in de kas een zo prettig mogelijk klimaat te creëren.

Omdat wij nu nog geen zicht hebben op de weersverwachtingen vragen wij u laagjes kleding te dragen zodat u afhankelijk van de temperatuur iets aan of uit kunt trekken. Garderobe mogelijkheid en toiletten zijn in de kas aanwezig.

 

U kunt uw auto parkeren op het linkererf bij Almeerstalling. Bent u slechter ter been? Dan is het ook mogelijk om op het rechtererf te parkeren voor de aspergekas.

 

Bent u onverhoopt niet in staat om bij het door u gereserveerde diner te zijn? Annuleren is helaas niet mogelijk gezien het unieke karakter van dit evenement en de beperkte aantal plaatsen. Uiteraard staat het u vrij om de toegangsbewijzen aan iemand anders te geven. Wel vernemen wij dat graag vooraf.

 

Adres

C. Commelinweg 15

1331GA  Almere

 

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!

Team Deli Nomads