Top

Heerlijk Moederdag 3-gangendiner bij U thuis

Wij hebben een heerlijk 3-gangen diner voor u samengesteld om mama eens flink in de watten te leggen! Alles is vers voor u bereid, en zo verpakt dat u de gerechten makkelijk op uw eigen servies kunt presenteren. Het enige dat u hoeft te doen is het hoofdgerecht (wordt koud geleverd in speciale ovenschaal) volgens de instructies even in de oven te zetten. Zo bepaalt u zelf hoe laat u aan tafel gaat en is het hoofdgerecht nog lekker warm als u er aan begint. Wel zo handig en prettig!

Het 3 gangen moederdagmenu kost € 30.00 per persoon. Bestellen kan t/m vrijdag 8 mei 12.00 uur. Wij komen uw bestelling dan zondag gratis in Almere en Lelystad bezorgen.

Moederdag Menu

  • Klassieke rundercarpaccio met pittige rucola, parmezaanse kaas, geroosterde pijnboompitten en truffelmayonaise. Wilt u liever pestomayonaise? Dat kan, geef het dan even aan in het notitieveld bij uw bestelling.
  • Gegrilde groene asperges van Almeerse bodem met een spannende botersaus met amandel, dille en kappertjes geserveerd met zalmfilet en romige aardappelgratin met kaas. Afgemaakt met een klassiek hardgekookt eitje.
  • Kruimig zandtaartje met frisse citroen en zacht merigueschuim bovenop.

Bij elke bestelling leveren wij een roos en een leuke kaart met een persoonlijke boodschap. Om zo moeder nog meer te verwennen! Dus vergeet niet een persoonlijke boodschap voor mama in het notitieveld te zetten.

Maak uw moederdag diner compleet met een fles gekoelde bubbels of gekoeld speciaalbier van Brouwerij stijl uit Almere.