Top

NETWERKDAG ALMERE 2.0

 

Beste gast, wat leuk dat u de tijd neemt om even een kijkje te nemen op de website van Deli Nomads.

Vandaag hebben wij weer met plezier de catering voorbereid voor dit event.

Het flesje in uw hand  is “Almeers kraanwater”. En daar hebben wij bewust voor gekozen want het lekkerste en beste water komt gewoon uit de kraan en zeker in Almere, verpakt in een 100% gerecycled flesje. Een korte keten uit onze eigen bron dat is een verfrissende start van uw dag!

Tijdens de koffiepauzes serveren wij huisgemaakte carrot cake met wortels uit de polder, en een snufje Mediterrane kruiden. Ook is er een veganistische brownie. Laat het u smaken!

De lunch is voor u klaar gezet in lunch zakjes. Hierin zit een broodje met pulled paddestoel met BBQ saus, een broodje kaas met mosterdmayonaise en zongedroogde tomaat.

Verder is er natuurlijk het flesje water en een heerlijke sap van Thijs, gemaakt van gered fruit.

Geniet er van en eet smakelijk!

Wij wensen u nog een fijne (netwerk)dag op het evenement van Almere 2.0.

Grote kans dat u Deli Nomads nog gaat tegen komen tijdens 1 van onze events.

Bent u van plan om binnenkort een evenement te organiseren en heeft u behoeft aan een verrassende invulling van uw diner of borrel, neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte.

 

almere 2.0

Een greep uit onze eerdere projecten

Circulair Diner Deli Nomads

Circulair popup diner

Voor een van onze klanten verzorgden wij een sitting dinner voor 45 personen op lokatie. De opdracht was om zo veel mogelijk circulair te koken. Het 3 gangen diner bestond uit een soep, samengesteld van geredde groenten, lokaal geteelde gevulde mini pompoenen en een verrukkelijk dessert.

Feest in de Wijngaard

Een feest in een lokale Almeerse wijngaard voorzien van maaltijd bereid op open vuren waarbij gedurende de avond verschillende hapjes werden geserveerd met belly trays.

Belevingscatering Deli Nomads
Diner op lokatie Deli Nomads

21 Diner

Deli Nomads leverde een 5 gangen diner op lokatie inclusief tafel aankleding, kok en bediening voor de 21 party voor 40 personen. De klant werd geheel ontzorgd in het bedenken, opbouwen en opruimen en kon dus op de avond zelf volop genieten.

× Kunnen wij je helpen?